[经典] The Visitors (2005)

The Visitors (2005)

版主留言

一曰一夜(2011-8-30 20:02): 提示:下次最好自己翻译或起个恰当的中文名~可以提升主题的点击率和支持率!
影片名称:The Visitors
內容简介:From Award Winning Director Michael Raven comes his most ambitious project ever, The Visitors. In one horrifying encounter after another, a small desert town is terrorized by mysterious visitors. One by one, beautiful young girls are disappearing. Can investigators unravel this modern day alien invasion in time to save their town? Only the Visitors know for sure!!!
文件格式:avi
文件大小:700MB
主演女优:Avena Lee, Cassie Courtland, Eva Angelina, Keri Sable, Kimberly Kane, Kirsten Price, Roxanne Hall, Barrett Blade, Chris Evans, Eric Masterson, Evan Stone, Marcos Leon
发行片商:WICKED
发行日期:2005

附件

The Visitors (2005).torrent (57.85 KB)BT资源

2011-8-29 22:14, 下载次数: 2752

本帖最近评分记录
  • ollumi 金币 +30 一天内转3贴分享,加分鼓励. 2011-8-30 15:41

版主留言
gzmj(2011/8/30 00:40): 请不要在自己的帖子中回复……警告!
一曰一夜(2011-8-30 19:59): 上面的版主比较怀柔~我那次像你这样~被扣了4分~
终于搞定转贴,以后每天三帖,希望大家多多支持,好让我有向上的动力,拜托了。

版主留言
一曰一夜(2011-8-30 20:05): 称赞楼主没有错~但你要是在回复中~提及了影片相关内容就不会被扣分了~
感谢楼主发片,比强呀我都好几级啦好学不会发片呀只能吃白饭啦。希望楼主多多发片。
本帖最近评分记录
  • ollumi 金币 -4 无关主题回复 2011-8-30 09:07

这个不值得是哪个经典恐怖片的成人版,看上去不错,有情节,有美女,收下了,谢谢LZ的分享